Skip to content

Consultancy

A few things we're great at

Is het voor u van cruciaal belang om de juiste antwoorden te vinden op de grote uitdaging rondom circulariteit en duurzaamheid of om strategische in te spelen op de vraagstukken rondom textielrecycling? Wij helpen u duurzame oplossingen te vinden en uw aanbod van duurzame artikelen te verbeteren. Wij bieden alle ondersteuning die u nodig hebt om uw succes voor de lange termijn te verduurzamen.

Haalbaarheidstrajecten
(onderzoeken)

Onze haalbaarheidstrajecten zijn gericht op het uitvoeren van onderzoek en haalbaarheidsstudies om de mogelijkheden van hergebruik van textiele grondstoffen te ontdekken en eventueel te verbeteren. Deze trajecten zijn gericht op onderzoek en ontwikkeling voor hergebruik in een pre-commercieel stadium. Onderzoek gericht, experimenteel en worden uitgevoerd op kort termijn.

Lees meer

Onderzoekstrajecten
(Ontwikkelen)

Het stimuleren en faciliteren van onderzoek en ontwikkeling voor hergebruik van textiele grondstoffen voor organisaties met vernieuwende ideeën. Texperium zal uitvoeren, ondersteunen, adviseren en samenbrengen van ketens, zodat er maximaal kans is op commercialisering van de resultaten. Ontwikkeling gericht, markt georiënteerd, business gedreven en implementatie op kort tot lang termijn.

Lees meer

Innovatietrajecten
(Innoveren)

Uitvoeren van langdurig en experimenteel onderzoek naar het verder verbeteren van mogelijkheden voor hergebruik van textiele grondstoffen. Testen en implementeren van nieuwe technologieën. initiëren van technologie- en productontwikkeling. Kennisintensief, experimenteel
en onderzoek gedreven.
Voor de lange termijn.

Lees meer
nl_NLDutch