[:nl][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Dit jaar vindt de Dutch Design week plaats van 21 t/m 29 oktober 2017. Gedurende deze 9 dagen presenteert DDW op 110 locaties in Eindhoven processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 verschillende designers. Tijdens de 16e editie van dit landelijke fashionevent kun je met eigne ogen zien hoe de wereld van morgen vandaag al in de maak is. Slimme oplossingen en inventief ontwerp bieden nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Ook wordt er aandacht geschonken aan duurzaam design en ontwikkelingen binnen de modebranche.

Op de tentoonstelling ‘Work in Progress’ presenteren design lectoraten van hogescholen gezamenlijk hun ontwerpend onderzoek. Ook ons Raak-award genomineerd project ‘Going Eco, Going Dutch’ zal ook te bezichtigen zijn op deze tentoonstelling.Work in Progress maakt de brede reikwijdte van toegepast designonderzoek in verschillende stadia zichtbaar; van onderzoek om nieuwe kennis op te doen tot aan prototypes en naderende marktintroducties. Ook de resultaten van Going Eco Going Dutch zijn op deze tentoonstelling te zien

Ook benieuwd naar ‘Going Eco, Going Dutch’? Van 21 t/m 29 oktober 2017 staan de deuren naar de toekomst open in een stad die negen dagen lang gonst van vernieuwing en creatieve energie. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”548″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][:]

Recommended Posts