[:nl]Het Duitse bedrijf Trützschler houdt zich bezig met machines ontwikkelen voor elke stap in de productieketen van de non-wovens, man-made fibres en het spinproces. Hierbij wordt met de klant persoonlijk gekeken naar welke oplossing geschikt is voor elke productielijn. Het bedrijf kijkt ook sterk naar de toekomst van deze machines. Ze worden nu zo ontwikkeld dat het energieverbruik afvalpercentage zo laag mogelijk wordt gehouden. Wat voor de klant een voordeel is maar ook voor het milieu.

Texperium heeft zich de missie gesteld een eigen sample lijn te maken voor garens. Dit heeft het grote voordeel dat de testen met materialen binnen het bedrijf kunnen gebeuren wat voor Texperium en de klant een groot voordeel kan zijn. Dit geeft de mogelijkheid direct met een type stof of garen te testen en hieruit conclusies te trekken of bepaalde toepassingen wel of niet tot de mogelijkheid behoord.

Trützschler heeft geholpen met het verwezenlijken van deze missie door het schenken van een vezel opening machinelijn, hiervoor willen we de heer Franke van de firma Trützschler in het bijzonder danken. Dit geeft de mogelijkheid de vezel optimaal te openen en te reinigen en hierdoor een vezel te produceren van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Verder zal deze machinelijn ook gebruikt worden door textielstudenten in Nederland om meer praktische kennis op te doen tijdens hun opleiding.
In de bijlage vindt u een artikel in de sales info van Trützschler over onze goede samenwerking.
http://www.truetzschler.de/[:]

Recommended Posts